Referenssit

Pitkät asiakassuhteet kertovat tyytyväisistä asiakkaista

Sami Arvola on toiminut tietotekniikan myyjänä, asentajana, huoltajana ja konsulttina yli 20 vuotta. Sami tuotti aikaisemmin palvelua Kodintekniikka Juha Kauppi Oy:ssä, jonka palveluksessa ollessaan hän on luonut pitkät asiakassuhteet. Sami Arvola perusti Arvodata Oy:n 2019 ja vanhat asiakkaat jatkoivat Samin asiakkaana. Tästä syystä nuorella yrityksellä on asiakassuhteita aina yli 15 vuoden takaa.

Premec Oy

Premec Oy toimii ohutlevymekaniikan sopimusvalmistajana ja tehdas pyörii 2-3 vuorossa ympäri vuoden.

Premec Oy:n kanssa yhteistyö on alkanut jo vuonna 2002 Premecin perustamisesta saakka. Kumppanuus alkoi tavarantoimittajana ja myöhemmin palvelusta tuli kokonaisvaltaista laitteiden hankinnasta ylläpitoon ja huoltoon.  Palvelu on ollut hyvin joustavaa ja tietotekniset haasteet sekä servereiden huolto on ratkaistu sujuvasti myös perinteisten virka-aikojen ulkopuolella. Tämä on ollut Premecille tärkeää, kun laitteiden ja ohjelmistojen toimivuudesta on kiinni se, että tuotantolinjat pysyvät käynnissä.

LevelUp Oy

LevelUp Oy on myynnin ja markkinoinnin talo, jolla on toimipisteitä kolmella paikkakunnalla Ylivieskassa, Oulussa sekä Helsingissä.

Kumppanuus alkoi LevelUpia edeltävän yrityksen Projantin alkutaipaleelta vuonna 2013. Vuonna 2013 yritys oli yhden miehen yritys, josta se on kasvanut n. 30 henkilön yritykseksi. Kasvun aikana on tarvittu paljon laite- ja ohjelmistohankintoja. Jotta yrityksessä on voitu keskittyä oman liiketoiminnan harjoittamiseen, on laitteiden hankinta ja käyttöönotto pitänyt tapahtua sujuvasti ja kannattavasti. On ollut tärkeää löytää kumppani, joka hoitaa kaikki tietotekniset ongelmat yhdellä puhelinsoitolla joka toimipisteeseen.

Tilitoimisto M. Hauhtonen Oy

Tilitoimisto M. Hauhtonen Oy on perustettu vuonna 2014. Kumppanuus Samin kanssa on aloitettu jo heti yrityksen perustamisen yhteydessä. Siitä lähtien kaikki tietotekniset asiat on hoidettu Samin kautta, jotta tilitoimistossa yrittäjä ja henkilökunta on voinut keskittyä ydinliiketoimintaansa, jossa laitteiden sekä ohjelmistojen toimivuus on ensisijaisen tärkeää.

Kysy arvio ulkoistetuista IT-palveluista